9

Komentari (9)

NorthSide
Jakiroviću sjećaš li se šta si izjavio u BL povodom odgađanja utakmica a sad to isto radiš? Ližeš što si posrao kralju
AxByCz
Jesam li dobro upratio; Borac je prijavio Modriču za domaće utakmice, Sloga isto. I onda dolazi dogovorena zamjena domaćinstva? .......
pjanke.sa
Gdje prestaje logika, tu pocinje Vicin NSBiH.
Azur77
Borac Evropu igra u Modriči,liga je na njihovom stadionu,Sloga još nema stadion spreman za lige,radi toga igra u Modriči
FighterIXI
Borac Premijer ligu BiH igra u Novom Gradu dok se ne završi Gradski stadion, a ne u Modriči gdje igraju Dobojlije dok se njihov stadion ne završi. Znači, Borac trn u oku kako i dolikuje glupanima.
pjanke.sa
@Azur77 pa to i jeste smijurija. Oba tima igraju na istom stadionu i kakva je zamjena domacinstva, to nikome nije jasno?
vence
Iz tvoje zadnje rečenice ispade da je Borac glupan. Izvini :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.