Zabaleta: Barca ima najbolji napad na svijetu
Foto: EPA

Pred susret Lige prvaka

Zabaleta: Barca ima najbolji napad na svijetu

Midhat Šljivak

Defanzivac Manchester Cityja, Pablo Zabaleta, spremno dočekuje susret osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone.

Argentinski fudbaler je istakao kako je njegov tim pred velikim iskušenjem, jer igraju protiv vjerovatno najboljeg napada svijeta.

"Vjerovatno imaju najbolji napad na svijetu. Moramo biti oprezni s njima i moramo dobro i koncentrisano odigrati u defanzivi", istakao je Zabaleta.

Posebno je Argentinac pohvalio nekadašnju zvijezdu Liverpoola Luisa Suareza.

"On je jedan od najboljih fudbaler svijeta. Tek mu je prva sezona u Barceloni i svako treba malo vremena da se adaptira. Nije postigao mnogo golova, ali ih je dosta namjestio", dodao je Zabaleta.

On vjeruje da će utakmica biti izuzetno napadačka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovo je susret između dva napadačka tima. Igramo za gol više, brzo igramo i biće ovo otvorena utakmica", dodao je Argentinac.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije