Zabaleta: Bit ću spreman do utakmice sa Stokeom

Argentinac samo lakše povrijeđen

Zabaleta: Bit ću spreman do utakmice sa Stokeom

Edmir Škorić

Argentinski nogometaš Paolo Zabaleta dobio je jedan udarac u utakmici protiv Fulhama, no u pitanju je samo lakša povreda.

Zabaleta je morao ranije napustiti travnjak u susretu s Fulhamom (2:0) proteklog vikenda. Argentinac je potvrdio da nije u pitanju ozbiljnija povreda, te da će igrati protiv Stokea.

 

"Dobio sam udaracu nogu, što je bilo jako bolno, pa je bila najbolja opcija da ranije izađem iz igre", rekao je Zabaleta, dodavši:

 

"Srećom, medicinski pregledi otkrili su da nije riječ o težoj povredi. Hoću li moći igrati u subotu? Moram se odmoriti u ovih nekoliko dana, tako da bih bio potpuno spreman."

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Stoke i Manchester City igraj u subotu utakmicu FA Cupa. Nedavno su se sreli na Etihadu u okviru Premiershipa, a Građani su tada slavili s 3:0 uz jedan gol Edina Džeke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije