Zabili gol Juventusu, a onda pred Ronaldom imitirali njegovu proslavu gola i uzvikivali "siuuu"

Cesinha na kraju tražio dres od CR-a

Zabili gol Juventusu, a onda pred Ronaldom imitirali njegovu proslavu gola i uzvikivali "siuuu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa jučer su u Seulu odigrali prijateljski meč protiv najboljeg tima K-Lige iz Južne Koreje.

Juve je igrao u poprilično rezervnom sastavu jer je Maurizio Sarri odlučio odmoriti najveće zvijezde, a među njima je bio i Cristiano Ronaldo. Na kraju smo vidjeli šest golova, a rezultat je bio 3:3.

Navijači na stadionu bili su ljuti što Ronaldo nije odigrao ni minute jer su mnogi došli samo njega da vide na terenu. U pojedinim momentima su zviždali Sarriju i tražili Ronalda u igri, ali se to nije desilo.

No, nevjerovatna stvar desila se u 45. minuti kada je tim sačinjen od najboljih igrača u K-Ligi poveo sa 2:1. Gol je zabio Cesinha, a igrači su pogodak proslavili kao CR, te uzvikivali "SIUUU" i pokazivali na Ronalda.

Na ovaj način Cesinha se "naklonio" Ronaldu, a na poluvremenu je od svog idola tražio dres.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
i je li dobio dres?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi