Zaboravili ste ga? Tino Sušić zabio eurogol na kultnom stadionu!
Nekadašnji bh. reprezentativac drugi je strijelac svoje ekipe u holandskom prvenstvu, a večeras je definitivno postigao najljepši gol do sada

Ublažio poraz, ali na kakav način...

Zaboravili ste ga? Tino Sušić zabio eurogol na kultnom stadionu!

Prije nekoliko godina nije mogao proći jedan dan a da se Tino-Sven Sušić ne spomene u medijima, ali u posljednje vrijeme mu se izgubio svaki trag.

Nekada prilično kontroverzni bh. reprezentativac već neko vrijeme nastupa za Venlo, s kojim je večeras u okviru 11. kola Eredivisije gostovao Feyenoordu na kultnom De Kuipu.

Feyenoord je slavio sa 4:1, ali jedini gol Venla bio je pravo remek-djelo Tine Sušića koji je u 58. minuti smanjio rezultat na 3:1 sjajnim pogotkom sa dvadesetak metara.

Za Feyenoord su pogađali Vilhena, Van Persie i dva puta Larsson, ali Sušićev gol će definitivno biti proglašen najboljim potezom utakmice.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Tino Sušić je ove sezone postigao već četiri gola u holandskom prvenstvu i drugi je strijelac tima iza Mlape, koji je zabio gol više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi