Zaboravite De Geu i Allisona, u Rumuniji brani pravi Spiderman
Foto: Screenshot

Golman FCSB-a uz pomoć mreže spasio siguran gol

Zaboravite De Geu i Allisona, u Rumuniji brani pravi Spiderman

FCSB (Steaua Bukurešt) je danas ispala iz Kupa Rumunije, s obzirom da je poražena od Hermannstadta u četvrtfinalu ovog takmičenja, ipak golman ekipe iz Bukurešta se može pohvaliti jednom od najboljih intervencija ove sezone.

Naime, nakon jednog udarca fudbalera Hermannstadta lopte je pogodila prečku, a golman FCSB-a Cristian Balgradean koji je krenuo za loptom se "zapetljao" u mrežu svog gola.

Ipak, on je uspio iskoristiti mrežu kako bi ostao na nogama, te bio u mogućnosti odbraniti stopostotnu šansu protivničkom igraču, što je na sjajan način i učinio.

U ovoj akciji Hermannstadt nije uspio postići gol, ali Balgradeanova odbrana ipak nije puno pomogla njegovoj ekipi s obzirom da je FCSB poražen sa ubjedljivih 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije