"Lazio je veoma dobar tim, ali nisu Real Madrid"

Steaua želi iznenaditi rimski klub

"Lazio je veoma dobar tim, ali nisu Real Madrid"

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija sutra igraju u gostima protiv Steaue Bukurešt u okviru prvog meča šesneastine finala Evropske lige.

Jasno je da je Lazio veliki favorit u ovom dvomeču za osminu finala, ali iz rumunskog tima su poručili da se neće tek tako predati. Veznjak Steaue, Cristian Tanase, poručio je da se njegov tim ne boji Lazija iako znaju da se radi o veoma dobroj ekipi.

"Lazio je veoma dobar tim, ali nisu Real Madrid. Najvažnije je da ne izgubimo u prvoj utakmici, a najbolje bi bilo da pobijedimo sa 1:0. Dat ćemo svoj maksimum da to ostvarimo i moramo biti veoma oprezni", rekao je Tanase, te dodao:

"Ne smijemo im ostavljati previše prostora jer se radi o ekipi koja ima ubitačnu kontru. Nije tačno da ne shvataju dovoljno ozbiljno ovo takmičenje, ali sam siguran da neće igrati baš svi prvotimci i to je naša šansa".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti