Zaboravite Džeku: Promašaj Dele Allija za sva vremena

Kako je ovo uspio promašiti?

Zaboravite Džeku: Promašaj Dele Allija za sva vremena

Endin Čaušević

Tottenham večeras igra na gostovanju protiv Stokea u okviru 34. kola engleske Premiershipa.

Londonska ekipa i dalje je u borbi za titulu prvaka Engleske, a na dobrom su putu da iskoriste kiks Leicestera. Tottenham trenutno vodi sa 3:0. Dva gola postigao je Kane, dok je jedan dodao Dele Alli.

Alli je mrežu Stokea zatresao u 67. minuti za 2:0, a samo minutu kasnije mogao se proslaviti. On je izašao jedan na jedan na golmana domaćih, zaobišao ga i kada su svi očekivali da će poslati loptu u praznu mrežu on je pogodio stativu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo je sigurno jedan od najveći, ako ne i najveći promašaj u ovoj sezoni engleske Premier lige. Ipak, Ali je u finišu utakmice uspio da po drugi put pogodi mrežu Stokea za 0:4.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi