Zaboravite na šesticu Širokog i sedmicu Krupe, klub u stečaju je danas utrpao osam komada!

Nestvaran rezultat

Zaboravite na šesticu Širokog i sedmicu Krupe, klub u stečaju je danas utrpao osam komada!

Admin Čaušević
Teme:

Bez obzira o kakvom vidu utakmice se radilo, da li je u pitanju prijateljska ili takmičarska, zabiti osam golova u 90 minuta uopšte nije jednostavno.

Dva premijerligaša Široki Brijeg i Krupa danas u prijateljskim duelima nisu imali milosti prema svojim rivalalima, ali šta tek onda reći za Wigan Athletic, klub koji se nalazi u stečaju.

Široki Brijeg je sa 6:0 pobijedio Čapljinu, Krupa je zabila sedam komada Borcu iz Čačka, međutim rezultat Wigana defintiivno spada u kategoriju "nestvarnih".

Osvajač FA Cupa iz 2013. godine je sa čak 8:0 pobijedio Hull. Laticsi su u prvih 45 minuta uspjeli zabiti nevjerovatnih sedam golova.

Već u prvoj minuti zabio je Kei Naismith, Kieffer Moore je utrpao dva gola, Kieran Dowell kompletirao hat-trick, a u strijelce su se još upisali Jamal Lowe te Joe Williams.

Wigan je prije dvije sedmice zbog teške finansijske situacije proglasio stečaj, po završetku sezone ukoliko završi među pozicijama koje garantuju opstanak u Championshipu bit će mu oduzeto 12 bodova. Trenutno je na +11 u odnosu na 22. Charlton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti