Rodriguez napustio Milan, Rossoneri odmah našli novog beka - u Championshipu

Romano tvrdi da je sve dogovoreno

Rodriguez napustio Milan, Rossoneri odmah našli novog beka - u Championshipu

Ricardo Ridriguez je trebao u Fenerbahče, ali je taj transfer propao zbog problema (FFP) u kojima se nalazi turski klub.

Ipak, večeras je potvrđeno da je Rodriguez napustio Milan, a karijeru će nastaviti u holandskom PSV-u.

Rossoneri ne gube vrijeme, već su odmah, navodno, dogovorili dolazak novog lijevog beka - kako ne bi ostali "tanki" na ovoj poziciji.

Dobro upućeni italijanski novinar Febrizio Romani tvrdi da je postignut "totalni dogovor" i da u Milan stiže Antonee Robinson, 22-godišnji američki reprezentativac (rođen u Engleskoj).

Inače, Robinson je još uvijek član Wigana, a klub iz Championshipa bi od njegovog transfera u Milan trebao dobro zaraditi.

Čelnici Rossonera su očigledno zaključili da ovaj mladi defanzivac ima potrebni kvalitet da igra u italijanskoj eliti, pa su odlučili platiti 12 miliona eura za njegov transfer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Robinson je u Wigan stigao iz redova Evertona (bio je član U23 ekipe ovog kluba), a i Karamelama bi trebao pripasti dio "kolača".

Robinson je ove sezone zacementirao svoje mjesto u startnoj postavi Wigana, pa je do sada odigrao 29 mečeva u Championshipu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
Valjda je Hernandes lijevi bek u Milanu a ovaj je dosao nekom drugom linijom.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije