Zaboravite tuču u Bayernu jer u Lyonu vlada pravi cirkus

Dvostruki obračun igrača

Zaboravite tuču u Bayernu jer u Lyonu vlada pravi cirkus

M. Šljivak

Završnica sezone u najvećim evropskim ligama donosi ogroman pritisak prema fudbalerima.

Posebno se to odnosi na ekipe koje se bore za sam vrh tabele, pa je tako situacija eskalirala u minhenskom Bayernu, gdje su se na treningu potukli Kingsley Coman i Robert Lewandowski.

Međutim, to nije ništa u odnosu na cirkus koji su na treninzima priredili fudbaleri Lyona, gdje su tokom ove sedmice čak četiri fudbalera učestvovala u tuči.

Tako su se prvo potukli Nabil Fekir i Marcelo, a zatim su isto učinili i Ferland Mendy i Memphis Depay i u Lyonu je vladala poprilično neprijateljska atmosfera.

Menadžer Bruno Genesio je našao rješenje za ovaj problem. Nijedan od pomenutih nije bio u prvom sastavu u večerašnjem duelu protiv Nantesa, a Mendy uopšte nije doputovao sa ekipom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno je da će klub izreći još ozbiljnije sankcije i da će znatno financijski olakšati ratoborni kvartet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi