Dok navijači čekaju meč u Amsterdamu, čelnici Juventusa dogovaraju transfer Pjanićevog nasljednika

Morat će odriješiti kesu...

Dok navijači čekaju meč u Amsterdamu, čelnici Juventusa dogovaraju transfer Pjanićevog nasljednika

Juventus večeras gostuje u Amsterdamu gdje će u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka odmjeriti snage sa Ajaxom, koji je pokazao svoj kvalitet eliminisavši Real Madrid u prethodnoj fazi.

Dok navijači Juventusa s nestrpljenjem čekaju početak večerašnjeg meča, čelnici kluba ne gube vrijeme i dogovaraju nova pojačanja.

Danas iz Italije stižu tvrdnje da se sportski direktor Juventusa Fabio Paratici sastao sa predstavnicima veznjaka Lyona Tanguyja Ndombelea.

Ovaj 22-godišnji veznjak je impresionirao svojim ovosezonskim igrama u dresu Lyona, te je privukao pažnju mnogih evropskih velikana uključujući i Liverpool, Manchester City, Manchester United i Real Madrid.

Ipak, čini se da je Juventus za sada najodlučniji u pokušajima da osigura njegov potpis, a u Torinu navodno u Ndombeleu vide Pjanićevog nasljednika. Podsjetimo, s vremena na vrijeme se i dalje pojavljuju špekulacije o Pjanićevom mogućem napuštanju Juventusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Juventus zaista želi dovesti mladog Ndombelea u svoje redove moraće dobro odriješiti kesu jer se predviđa da bi njegov transfer iz Lyona sve evenutalne kupce mogao koštati između 70 i 80 miliona eura.

Tanguy Ndombele je ove sezone odigrao 42 utakmice za Lyon u svim takmičenjima, postigao je dva gola i upisao sedam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnjokalesija
A u ovoga Ndombele statistike u pick materinu 42 odigrane utakmice , dva pogotka i sedam asistencia ....ma bravo majstore tih 80 miliona je stvarno malo... a ko ce onda platiti miliardu za Mireta ??
2 0
MirzaBarucic
Idi Pjanke u Barselonu, bices legenda. Jbes Real Madrid.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi