Zaboravljeni Julian Draxler ima ponudu da se vrati u Bundesligu

Hertha ga želi dovesti

Zaboravljeni Julian Draxler ima ponudu da se vrati u Bundesligu

Njemački reprezentativac Julian Draxler dobio je ponudu da promijeni sredinu.

Draxler je, podsjetimo, član PSG-a još od januara mjeseca 2017. godine. Od tada nije napravio gotovo ništa na Parku prinčeva i može se reći da je pogriješio kada je došao u ovaj klub.

Ugovor ga veže još jednu sezonu, a PSG ima namjeru da ga pokuša unovčiti ovog ljeta prije nego što narednog postane slobodan agent.

Čini se kako Sveci neće imati problema da nešto zarade jer je već stigla ponuda na njihovu adresu za Draxlera i to od strane berlinske Herthe.

Njemačka ekipa je prema navodima portala Foot Mercato spremna da izjednači njegovu platu iz PSG-a od sedam miliona eura kako bi ga primamila da dođe.

S druge strane, ranije se za Draxlera interesovao i Arsenal koji vjerovatno neće sjediti skrštenih ruku i gledati kako Hertha krade ovog igrača.

Draxler je naravno ranije već igrao u Bundesligi i to za Schalke u kojem je i počeo karijeru.

Radi se o vrlo talentovanom fudbaleru veznog reda koji je pomalo i zaboravljen jer već nekoliko sezona se ne nalazi u planovima Parižana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone upisao je svega 19 utakmica u svim takmičenjima i to većinom na način da je ulazio s klupe i postavlja se pitanje hoće li ikada više uspjeti da oživi karijeru.

Ipak, pozitivna stvar za njega je što ima tek 26 godina i što ima vremena vratiti stare dane slave.

Top Komentari

Momak
Kakav clanak Boze sacuvaj. Covjek je imao povredu stopala zbog cega je dosta bio odsutan. Zbog toga je i par utakmica odigrao sa klupe. Kad god je bio zdrav, u 90% slucajeva je igrao, i onda kazu zaboravljen lol
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi