Ako Mane napusti Anfield zna se po koga Liverpool ide svim sredstvima

Prvi na listi želja

Ako Mane napusti Anfield zna se po koga Liverpool ide svim sredstvima

E. Čaušević

Engleski mediji već neko vrijeme špekulišu da bi Sadio Mane na kraju ove sezone mogao napustiti Liverpool.

Mane je sigurno jedan od najboljih igrača Redsa, te je svojim igrama prethodnih sezona oduševio fudbalski svijet. Iako mu na Anfieldu ide veoma dobro čini se da bi uskolo moglo doći do rastanka.

Već se neko vrijeme špekuliše o tome da bi Mane mogao karijeru nastaviti u Real Madridu i tako ispuniti svoj dječački san. Senegalac ne krije da mu je želja da jednog dana zaigra u kraljevskom klubu, a ni u Realu nemaju ništa protiv toga.

The Sun piše da u Liverpoolu već razmišljaju o opciji da Mane napusti klub ovog ljeta, te žele biti spremni za to. Redsi traže zamjenu za Senegalca, a zna se ko će biti prva meta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, najveća želja Liveproola je Kylian Mbappe kojeg će pokušati dovesti na Anfieldu ukoliko ih Mane napusti. U Liverpoolu se nadaju da će od Maneovog eventualnog transfera zaraditi oko 150 miliona eura, ali će morati dodati još čak 100 miliona eura ukoliko žele dovesti Mbappea.

Mbappe s Parižanima ima ugovor do ljeta 2022. godine, te nije pokazao interes da isti produži. Sigurno je da će biti dosta uzbuđenja ovog ljeta oko njegovog statusa, a da li će neko moći platiti 250 miliona eura za Mbappe ostaje nam da vidimo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Tesko mi je ovo i zamislit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi