Zaboravljeni Paolo De Ceglie ima novi klub

Potpisao na tri godine

Zaboravljeni Paolo De Ceglie ima novi klub

A. Čaušević

Član generacije Juventusa koja je Seriju A osvojila bez poraza, Paolo De Ceglie, je pronašao novi angažman. 

Iskusni De Ceglie je potpisao trogodišnji ugovor s ekipom Miami Beach s opcijom da po isteku ugovora postane jedan od direktora.

"Tri godine, projekat s brojnim Italijanima. Nastojat ću da budem koristan i na nivou organizacije. Pomoći ću cijelom klubu po pitanju dovođenja mladih igrača", rekao je ovaj 33-godišnjak.

De Ceglie je prošao akademiju Juventusa, član torinskog klbua je bio do 2015. godine s tim da je u međuvremenu bio posuđivan Genoi i Parmi.

U karijeri je još igrao za Marseile i Servette te nema nastupa za seniorsku reprezentaciju Italije. S Juventusom je osvojio čak četiri Scudetta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije