Zadro: Uz maksimalan pristup do željenog rezultata

Veznjak Širokog Brijega

Zadro: Uz maksimalan pristup do željenog rezultata

Sa dva pogotka Mirka Marića Široki Brijeg osigurao je miran revanš na Otoci u četvrtfinalu Kupa BiH, te napravio dobru uvertiru za današnju utakmicu protiv Viteza. 

Na Pecari se nadaju novoj pobjedi koja bi ih približila lideru Željezničaru.

„Atmosfera nakon Olimpica je dobra, a svi se nadamo trijumfu na današnjoj utakmici. Vitez je u prošlosti dokazao da zna biti itekako neugodan i ne smijemo ga potcijeniti. Samo uz maksimalan pristup svih igrača možemo doći do cilja,“ kaže Vladi Zadro, veznji igrač Širokog Brijega, dodavši:

„Nismo opterećeni rezultatima drugih klubova. Gledamo sebe i idemo od utakmice do utakmice. U Travniku smo kiksali, ali ćemo sve to nadoknaditi negdje drugo.“

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.