Zaglavljeni u autobusu spremali se za duel s Kamerunom, igrač im isključen već u sedmoj minuti

Ima li kraja onome što Komorima rade

Zaglavljeni u autobusu spremali se za duel s Kamerunom, igrač im isključen već u sedmoj minuti

Edmir Škorić

Komori se suočavaju sa mnogim problemima i čini se da im se otežava na sve moguće načine.

Priču o tome kako im defanzivac večeras stoji na golu vjerovatno već znate. Komori nemaju nijednog spremnog golmana, a onaj jedan što se oporavio od koronvirusa i što je bio spreman da stane na gol, dobio je petodnevnu izolaciju zahvaljujući naknadno izmijenjenim pravilima na Afričkom kupu nacija.

Kao da to nije dovoljno da se sabotira ovaj herojski tim koji je izborio osminu finala turnira, pa su večeras "slučajno" zaglavili u saobraćaju, što ih je natjeralo da se spremaju u autobusu.

Snimak se pojavio na internetu, a navodi se da im je onemogućena pratnja do stadiona iako im je to bilo obećano.

I nakon što je utakmica počela, Komori se suočavaju s problemima. Već u sedmoj minuti njihov stoper Abdou dobio je direktan crveni karton, a u 30. minuti su primili gol i gube s 1:0...

S obzirom na sve što su proživjeli, zaslužuju status junaka bez obzira kako se večeras meč završi.

Top Komentari

Salgijica
Kamerun jedva zasad. Idemo Komori do pobjede!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi