Zagonetna izjava Neuera nakon jučerašnjeg kiksa: Je li se rugao Kovaču?

Golman Bayerna

Zagonetna izjava Neuera nakon jučerašnjeg kiksa: Je li se rugao Kovaču?

Golman Bayerna Manuel Neuer još jedan je u nizu onih koji su razočarani posljednjim rezultatima kluba.

Iako su mnogi smatrali da će već u dosadašnjem dijelu sezone Bayern biti uvjerljivo prvi na tabeli, to ipak nije slučaj, već minhenski gigant zaostaje čak devet bodova za prvoplasiranom Borussijom.

Nakon jučerašnjeg remija protiv Forthune iz Dusseldorfa Neuer je dao zagonetnu izjavu koju su neki protumačili kao ruganje treneru Kovaču, a drugi kao podržavanje.

"Da smo implementirali u igru sve što nam je trener rekao, pobijedili bismo 5:0", rekao je Neuer nakon jučerašnjeg meča.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da li se rugao Kovaču, ili ga je ismijavao, procijenite sami.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Sta je god pisac mislio da kaze nije bitno jer ono sto je bitno je to da on nije svezao dvije parade ima pola godine...Toliko.
15 4
niko nikovic
Da li se rugao ili ismijavao hahahahahahah
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi