Zagreb bolji od Širokog

Kontrolna utakmica u Međugorju

Zagreb bolji od Širokog

U kontrolnoj utakmici, odigranoj danas u Međugorju, ekipa Zagreba savladala je Široki Brijeg rezultatom 3:1.

Tačnije, utakmica između Širokog i Zagreba tehnički i nije bila jedna, jer se igralo četiri puta po pola sata, sa odmorima između svake četvrtine od po 30 minita.

Oba su trenera isprobala veliki broj igrača, a u Širokom danas na terenu nije bilo Dalibora Šilića, Kožula, Džidića i Marciana, dok je Josip Barišić jutros otputovao put Antalije, gdje se priključio na pripremama svog novog kluba, splitskog Hajduka.

Jedini gol za Širokobriježana postigao je Ljubić, dok su strijelci za Zagreb bili Damir Šovšić i to dva puta, te Krstanović.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.