Zagreb osvojio bod na Maksimiru

Dinamu bod

Zagreb osvojio bod na Maksimiru

Midhat Šljivak

Loš vikend najboljih hrvatskih klubova potvrdio je večeras i Dinamo koji je na Maksimiru odigrao samo 1:1 s gradskim rivalom Zagrebom.

Dinamo je jako dobro ušao u meč. Jurendić je spašavo s gol-linije nakon šut Čopa u drugoj minuti, da bi dvije minute kasnije Ćorić zatresao prečku gola gostiju.

Ipak, u devetoj minuti nije bilo spasa za Zagreb. Ibanez je sjajnim pogotkom iz slobodnjaka donio Modrim prednost od 1:0.

Ibanez je zatim ponovo prijetio, ali je i Zagreb imao svojih prilika za postizanje pogotka, no na odmor se otišlo vodstvom Dinama od 1:0.

Zagreb je u nastavku igrao jako dobro. Imali su nekoliko dobrih šansi, a u 60. minuti je Stepčić sjajnim pogotkom donio veliki bod svom timu za konačnih 1:1.

HNL, 6. kolo:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo - Zagreb 1:1 (Ibanez 9' / Stepčić 60')

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.