Zagreb preokretom do prve pobjede u prvenstvu

Zagreb konačno pobijedio

Zagreb preokretom do prve pobjede u prvenstvu

Midhat Šljivak

Nogometaši Zagreba upisali su prvu pobjedu u novoj sezoni HNL-a. U devetom kolu gost u Kranjčevićevoj bio je RNK Split, a Zagreb je preokretom u finišu slavio pobjedu od 2:1

Gosti iz Splita su igrali jako dobro u prvom poluvremenu, a plod dobre igre stigao je u 27. minuti kada je Vojnović pogodio mrežu tima iz Kranjčevićeve za vodstvo Splićana od 1:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Zagreb je u nastavku utakmice zaigrao nešto bolje, a do golova su stigli u završnici susreta. Djengoue je u 84. minuti poravnao rezultat na 1:1, da bi tri minute kasnije potpuni preokret režirao Abdurahimi koji je pogodio za 2:1, što je bio i konačan rezultat ovog susreta.

Ovo je Zagrebu prva pobjeda u prvenstvu, dok je Splitu ovo četvrti poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.