Zagrljaj koji je pokrenuo lavinu na društvenim mrežama

Svi žele Ronalda ponovo u Unitedu

Zagrljaj koji je pokrenuo lavinu na društvenim mrežama

Midhat Šljivak

Real Madrid je sinoć u Skoplju savladao Manchester United s 2:1 i tako je u Madrid odnio pehar pobjednika evropskog Superkupa.

Ovaj meč donio je i duel Cristiana Ronalda protiv nekadašnjeg kluba, a Portugalac je šansu za igru dobio u posljednjih desetak minuta.

Ronaldo je propustio veći dio priprema Kraljeva i to je vjerovatni razlog što nije igrao više, ali često se u posljednje vrijeme spominjao i njegov povratak u dres Crvenih đavola.

Zagrljaj Ronalda sa Joseom Mourinhom nakon meča pokrenuo je nove špekulacije o eventualnom povratku na Teatar snova. Navodno su i nakon meča obavili razgovor, pa su priče o povratku postajale sve glasnije.



Sve je međutim počelo pozdravom na poluvremenu, nakon čega su društvene mreže eksplodirale.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Ronaldo je dres Uniteda nosio od 2003. do 2009. godine. Nastupio je u 292 utakmice za klub i postigao je 118 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi