Zahirović dobio ponudu iz Premijer lige BiH

Trenutno bez kluba

Zahirović dobio ponudu iz Premijer lige BiH · Saznajemo

Nekadašnji reprezentativac BiH Adnan Zahirović okončao je nedavno epizodu u Belgiji.

Zahirović je u Belgiji proveo posljednjih šest mjeseci nastupajući za RE Virton. Svojim igrama je dao veliki doprinos u plasmanu u 2. ligu, međutim po završetku sezone skoro svi igrači su dobili papire, uključujući i Zahirovića, koji se tako dao u potragu za novim timom.

Sve je izvjesnije kako ćemo ovog 29-godišnjeg fudbalera u narednom periodu gledati u Premijer ligi BiH, a među onima koji se interesuju za njegove usluge je Sloboda iz Tuzle, čiji čelnici tragaju za iskusnim veznim fudbalerom.

Navodno su već uspostavljeni kontakti na relaciji 'Zahirović - Sloboda', a hoće li doći do dogovora između dvije strane, ostaje da se vidi.

U bh. šampionatu Zahirović je već imao priliku igrati noseći dresove Čelika, Željezničara i Mladosti, a u inostranstvu je, između ostalog, nastupao u Izraelu, Rusiji, Bjelorusiji, Njemačkoj...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U periodu kada je na čelu reprezentacije BiH bio Safet Sušić odigrao je i 20 utakmica u dresu s državnim grbom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
samo me zanima ko će davati plate igračima slobode, Nalica otjerali jer je bio nerealan što je tražio 7 pojačanja, kažu preskupo je to za nas a sad ih dovedose 17 ! do polusezone pola će ih i otići !
4 2
tuzlaak
Dobrodošao legendo
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi