Zahirović i Stevanović posjetili N/FSBiH

Bivši bh. reprezentativci

Zahirović i Stevanović posjetili N/FSBiH

Adnan Zahirović i Miroslav Stevanović, nekadašnji "A" reprezentativci BiH koji su pojačali Željezničar, danas su posjetili prostorije N/FSBiH. 

Pomenuti dvojac je u zgradi krovne kuće našeg nogometa primio direktor tehničkog odjela Denijal Pirić, koji je istakao da razgovor sa ovim mladim igračima predstavlja pravo osvježenje i zadovoljstvo. 

"Savez vodi računa o reprezentativcima BiH i bilo bi dobro da njihove posjete budu što češće. Zahirović i Stevanović su kvalitetni igrači, imaju već i zavidno iskustvo i vjerujem da će se kroz igre u  Željezničaru nametnuti selektoru i opet zaigrati za za 'A' tim", izjavio je Denijal Pirić.

Zahirović i Stevanović potvrđuju da ih je poziv iz N/FSBiH prijatno iznenadio, a nadolazeće igre u domaćem prvenstvu za njih su prilika da se dokažu u Željezničaru i ujedno zasluže pažnju selektora Baždarevića. 

"Dugo nisam u reprezentaciji, imao sam dosta padova u karijeri i prioritet mi je sada da se dokažem u klubu. Mogu reći da ću se maksimalno potruditi da na terenu pokažem svoj kvalitet i sve što zavisi od mene a onda ni povratak u reprezentaciju nije isključen", istakao je Stevanović.

Na kraju je svoj komentar dao i Zahirović.

"Drago mi je što sam bio dio tima koji je izborio plasman u Brazil i naravno, volio bih ponovo se vratiti u reprezentaciju. Nadam se da ću se svojim igrama nametnuti i pokazati da mi je mjesto među najboljima. Ako budemo zaslužili vjerujem da ćemo i Miroslav i ja dobiti  poziv selektora."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi