Zakarić: I sreća nam je danas okrenula leđa

Mladi Zmajevi remizirali s Crnom Gorom

Zakarić: I sreća nam je danas okrenula leđa

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Mostaru remizirala s izabranom vrstom Crne Gore (1:1), a jedan od najboljih naših igrača na ovom susretu bio je Goran Zakarić.

Zakarić je danas pružio dosta dobru partiju koju je krunisao asistencijom za jedini pogodak našeg mladog nacionalnog tima.

Mladi bh. reprezentativac bio je zadovoljan nakon susreta, iako izabranici Vlade Jagodića nisu upisali trijumf.

"Crna Gora je odigrala dosta dobro. Iznenadili su nas ranim pogotkom, ali smogli smo snage i vratili smo se u susret", za SportSport.ba je izjavio Zakarić.

"Nismo bili miljenici sreće. Imali smo tri 'mrtve' prilike koje nismo iskoristili, pa zbog toga i nismo mogli očekivati više od remija. No, nismo igrali loše, najbitnije je da smo se okupili, odigrali jedan dobar prijateljski susret pred nastavak kvalifikacija", dodao je Zakarić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.