Zakarić izgubio živce nakon izmjene, Jagodić poručio: Riješit ćemo to

Nije mu se dopala odluka šefa struke

Zakarić izgubio živce nakon izmjene, Jagodić poručio: Riješit ćemo to

S. Mlaćo

FK Borac je sinoć u okviru 7. kola Premijer lige upisao poraz na Koševu 4:2.

Banjalučani su tako poklekli treći put ove sezone i sigurno mogu biti zabrinuti.

Ovaj meč obilježio je i nesvakidašnji potez Gorana Zakarića koji je nakon izmjene bio veoma ljut.

Zakariću se nije svidjelo kada je u 50. minuti Vlado Jagodić odlučio da ga izvede u igru, a uvede defanzivca Vojnovića. Izgubio je živce i počeo bacati stvari na klupi.

"Mogu shvatiti Zakarićevu ljutnju što nije igrao do kraja, ali riješit ćemo to interno. Ovo je bio derbi i želio se pokazati. Ipak, zbog crvenog kartona morao sam povući neke poteze", kazao je Jagodić o ovoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svlačionici Borca i ranije je bilo znati veoma vruće. Tako je Jagodić prije par dana prekrižio Nemanju Janičića koji je odbio da uđe u igru protiv krupe, dok je na pripremama na Zlatiboru klub napustio i Marin Galić s kojim je raskinut ugovor, a Jagodić je žestoko kritikovao njegov potez koji nije javno iznesen.

Kakva kazna očekuje Zakarića, ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanin_Mostar
Od titule do otkaza za koje kolo.
7 0
Love1911
Lako je bilo dokazati autoritet na Galicu,Janicicu i Kukriki,da vidimo sada sta ce napraviti.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi