Zakarić optimista pred Borac

Široki Brijeg gost na Gradskom stadionu u Banjoj Luci

Zakarić optimista pred Borac

Goran Zakarić imao je problema sa povredom zbog čega je propustio utakmice mlade reprezentacije u Španiji i Albaniji.

Povreda ipak nije bila ozbiljnije prirode, pa će ovaj posuđeni napadač Širokog Brijega danas zaigrati protiv Borca u Banjoj Luci.

"Borac je po trenutnoj formi i tabeli favorit pred današnji susret, ali nema razloga da se pribojavamo nekoga u ovoj ligi. Igrat ćemo otvoreno i tražiti svoju šansu," kaže Zakarić.

"Atmosfera unutar tima je dosta dobra, a povrijeđenih i kartoniranih igrača nema. Imali smo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo za Borac," dodao je.

Dugo odsutni Damir Džidić neće konkurisati za današnji meč, dok će osim Zakarića zube stisnuti i Vedran Ješe koji je osjećao bolove u leđima posljednjih dana.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti