Zakarić pojačao Zrinjski

Potvrđeno za SportSport.ba

Zakarić pojačao Zrinjski

Edmir Škorić

Goran Zakarić narednu sezonu provest će u redovima Zrinjskog.

Zakarić, povremeni reprezentaitvac naše zemlje, protekle sezone igrao je na posudbi u Širokom Brijegu, a naredne će nositi dres Zrinjskog.

“Sve smo dogovorili i Zakarić će sutra biti s nama na pripremama u Kupresu. On ostaje godinu dana u Mostaru, a poslije ćemo vidjeti. Ipak je to igrač koji ima ugovor s Dinamom iz Zagreba, tako da…”, kazao je Danko Šulenta, izvršni dopredsjednik Zrinjskog za SportSport.ba.

Pojavile su se informacije da bi Jasmin Mešanović, koji je prošle sezone igrao u Osijeku, mogao pojačati tim Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Mogu samo reći da je odličan igrač. Sigurno da je zanimljiv i da bismo ga voljeli dovesti, ali nema konkretnih pregovora. Uostalom, čujem da on traži neki klub u inostranstvu”, dodao je Šulenta.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti