Zakarić: Propustit ću Slobodu i Velež

Nije trenirao dvije sedmice

Zakarić: Propustit ću Slobodu i Velež

Edmir Škorić

Goran Zakarić, jedan od standardnih igrača Širokog Brijega, propustit će još nekoliko utakmica zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Naime, veznjak Širokog Brijega nije trenirao već dvije sedmice, propustio je utakmice protiv Borca u Banja Luci (0:0) i Zvijezde na Pecari (0:0). Definitivno ne igra niti u sutrašnjem ogledu sa Slobodom na Pecari, a ni protiv Veleža u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa BiH.

"Nešto sam bio natekao, žlijezda mi se upalila ispod uha i nisam trenirao 13 dana. Bio sam malo bolje, otišao  u klub na pregled, a onda mi sve to prešlo i na drugu stranu. Mirovat ću još jedno pet ili šest dana najmanje. Pijem tablete, liječim se, nadam se da ću ubrzo ozdraviti", kazao je Zakarić za SportSport.ba, dodavši:

"Za sedmicu dana se možda vraćam, ali ni to nije sigurno".

Zakarić se nada da će nakon par loših rezultata Široki sutra slaviti protiv Slobode i da će krenuti sa novim nizom pobjeda.

"Mislim da možemo pobijediti Slobodu. Bilo je par kikseva. Igrali smo u prošlom kolu samo 0:0 sa Zvijezdom. Trener se promijenio, došao je novi i  to su neki razlozi zbog nešto lošijih rezultata u posljednje vrijeme. No, ono što me raduje, igra ide na bolje. Sutra ne bi trebalo biti ogromnih problema i mislim da će momci i bez mene osvojiti tri boda i krenuti sa serijom dobrih igara i rezultata", rekao nam je za kraj našeg razgovora mladi igrač Širokog.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti