Zakarić: Rudar je bio najbolja opomena pred Travnik

Napadač Širokog najavljuje naredni meč

Zakarić: Rudar je bio najbolja opomena pred Travnik

Goran Zakarić jedan je od igrača Širokog Brijega na čije igre u posljednje vrijeme stručni štab nema zamjerke.

Dobru formu fudbaler Dinama na posudbi u Širokom Brijegu potvrdio je i nedavnim izdanjem u dresu mlade reprezentacije na utakmici protiv Crne Gore. Dobroj igri nada se i u narednoj prvenstvenoj utakmici kada će na Pecari gostovati Travnik.

“Teška utakmica je pred nama bez obzira na dosadašnji učinak Travnika. Slično će se postaviti kao i Rudar, a dobro znamo kako smo na kraju završili sa Prijedorčanima,” kaže Zakarić, te dodaje:

“Pristup mora biti ozbiljan, nadam se da ćemo na vrijeme riješiti utakmicu. Rudar je bio prava opomena i lekcija, zbog toga moramo od prvog minuta biti agresivni i čvrsti. Očekujem dobar meč, dobru igru i tri boda pred reprezentativnu pauzu.”

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.