Zakarić: Vjerujem da Željo može do titule

Novo pojačanje Plavih

Zakarić: Vjerujem da Željo može do titule

E. Čaušević

Goran Zakarić dana je zvanično postao novi fudbaler Fudbalskog klluba Željezničar, te je postao treće pojačanje Plavih u zimskom prelaznom roku.

Nekadašnji fudbaler Širokog i Zrinjskog danas je potpisao ugovor sa Željom gdje dolazi kao veliko pojačanje. Zakarić je u svojoj karijeri igrao za Široki, Zrinjski, Slaven Belupo, Dinamo i Lokomotivu, a svoju karijeru počeo je u Kozari iz Gradiške.

"Naravno da sam sretan što sam potpisao za Željezničar. Ovo je veliki klub i samo ime predstavlja veliki pojam za fudbal. Što se tiče koliko Željo može u nastavku ja smatram da Željo može i do titule, a ne samo do izlaska u Evropu kroz prvenstvo ili kup. Imamo sjajnog trenera koji je već napravio veliki pomak od kada je došao tako da uz njega i navijače koje Željo ima smatram da ćemo se boriti i za prvo mjesto. Igrače, pa mogu reći, sigurno 80% poznajem tako da ću se brzo uklopiti", rekao je Zakarić za zvaničnu stranicu Željezničara.

Zakarić je s ekipom s Grbavice potpisao ugovor na dvije sezone, a pripremama svoje nove ekipe priključit će se krajem ove sedmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi