Zakarić: Željo mi je dao rok, sve će se znati ubrzo

Bivši reprezentativac dolazi na Grbavicu?

Zakarić: Željo mi je dao rok, sve će se znati ubrzo

D. Vejo

Bivši nogometaš Širokog Brijega i mostarskog Zrinjskog, Goran Zakarić (24) od samog kraja prvog dijela sezone spominje se kao moguće pojačanje Željezničara.

Kontakti su već davno ostvareni, a Zakarić je čelnicima tima sa Grbavice obećao dolazak ukoliko ne ode u inostranstvo.  S obzirom da se bliži početak pripremama, iz Želje su poslali jasnu poruku ovom fudbaleru.

"Željo mi je dao rok od dva do tri dana da donesem odluku. To je i logično sa njihove strane jer moraju znati na koga mogu računati, a na koga ne. Pripreme počinju 10. januara, a ja se trenutno nalazim u Zadru i čekam da vidim hoće li biti nešto od odlaska u inostranstvo, a to ću znati sutra ili prekosutra", kazao je Zakarić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zakarić je početkom decembra raskinuo ugovor sa Dinamom, a nalazi se i na meti Krupe, Zrinjskog te banjalučkog Borca.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi