Zakazala i PR služba na Grbavici: Željina službena Facebook stranica "stala" u 16:31
Željezničar je jučer na Grbavici poražen od Zvijezde 09 što je izazvalo veliko nezadovoljstvo navijača koji su nakon meča utrčali na teren. Ipak, negodovali su i fanovi na Facebooku zbog velikog propusta administracije. Foto: Pixabay/ilustracija

Poraz protiv Zvijezde 09 uzdmao Grbavicu

Zakazala i PR služba na Grbavici: Željina službena Facebook stranica "stala" u 16:31

O. Lekić

Fudbaleri Željezničara jučer su na Grbavici doživjeli šokantan poraz od Zvijezde 09 (0:1) u okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi su nakon pobjede protiv Zrinjskog u Mostaru jučer neočekivano poraženi od Zvijezde 09 čime su izazvali veliko nezadovoljstvo navijača koji su nakon meča utrčali na teren sa željom da se obračunaju s igračima. Na Grbavici vlada turbulentan period ovih dana, a sve je počelo nakon što su igrači novčano kažnjeni zbog loših rezultata i potom su odbili da odrade trening.

Međutim, pored svega sigurno je da su u redovima Želje sinoć očekivali tri boda čime bi vodećem Sarajevu došli smo na dva boda zaostatka pred veliki gradski derbi. Ovako su Plavi propustili sjajnu priliku i našli se u teškoj situaciji pred okršaj na Koševu.

Da je poraz od Zvijezde 09 uzdrmao klub s Grbavice najbolje se vidjelo na zvaničnoj Facebook stranici gdje uopšte nema znaka da je drugo poluvrijeme završeno. Klub je izvještaj meča objavio na zvaničnoj stranici, dok su fanovi na Facebooku ostali bez ikakvih informacija što je izazvalo negodovanje u komentarima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, na Željinoj zvaničnoj Facebook stranici je posljednja objava da je počelo drugo poluvrijeme protiv Zvijezde 09, a administratori su nakon toga zakazali i više se nisu oglašavali. Navijači su u svojim komentarima iskazali veliko nezadovoljstvo zbog nepoštivanja prema njima i uskraćivanja informacija s pomenute utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plavi kanarinac
Jebo ti familiju samo čekaš, neka neka grobari podici cemo se mi jos jaci iz ovog sto nas je snaslo, jebem vam portal, novinare, redakciju i sve redom koji stojite iza ovih clanaka.
29 32
Seher Rajvosa
sada se zovu Zeljeznicar 09 probajte na toj stranici mozda su objavili
28 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi