Zalayeta uskoro napušta Napoli?
Marcelo Zalayeta

Zalayeta uskoro napušta Napoli?

E. Škorić

Daniel Delgado, menadžer napadača Marcelo Zalayete, istakao je kako Napoli još uvijek pregovara sa drugim klubovima oko transfera njegovog klijenta, te da se Zalayeta neće vratiti u Urugvay, kako su ranije pisali italijanski mediji.

Marcelona Zalayeta (30) bi uskoro mogao napustiti Napoli, a to dokazuje i njegov menadžer Daniel Delgado, koji je govorio o trenutnoj situaciji na relaciji njegovog klijenta i kluba iz Napulja.

"Napoli trenutno pregovara oko transfera Zalayete sa nekim drugim klubovima. To će biti zaista teško finalizirati, budući da ne postoji dobra ponuda za njega. Hoće li on ostati u Urugvayu zbog obiteljskih razloga? Ovo su samo laži, kao i to da će se problemi odraziti na njegovu nogometnu budućnost", istakao je Delgado.

Bivši napadač Juventusa u Napoliju je od 2007. godine, u 49 ligaških utakmica postigao je 12 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.