Zanetti: Inter još želi dovesti Hazarda
Nagatomo pokušava uzeti loptu Hazardu

Zanetti: Inter još želi dovesti Hazarda

Edmir Škorić

Jedan od najiskusnijih Interovih nogometaša, Javier Zanetti (38), smatra da je njegov klub spreman da dovede Edena Hazarda, talentiranog Lilleovog Belgijanca.

Inter je neko vrijeme jedan od klubova koji želi angažirati ovog talentiranog 20-godišnjaka. Mogli su se Neroazzurri u njegove kvalitete uvjeriti u utorak, kada su gostovali u Lilleu u trećem kolu grupne faze Lige prvaka.

Istina, Hazard je zakazao, Inter je slavio s 1:0 (Gianpaolo Pazzini strijelac, op.a), ali kapiten Zanetti i dalje smatra da će njegov klub učiniti sve da realizira ovaj transfer.

"Hazard je tip igrača koji mi se dopada i znam da ga Inter prati", rekao je Argentinac za RMC, uz dodatak: "Prema nekom mom mišljenju, on je trenutno na pravoj razini da nastavi karijeru u Interu".

Pored Intera, za Hazarda su interes odranije pokazali Real Madrid, Arsenal i minhenski Bayern. Iz Lillea često ističu kako će svogu zvijezdu zadržati barem do ljeta, no u januaru bi se moglo štošta toga dogoditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti