Zanetti: Ovo je bio pravi Inter

Ni pobjeda od 4:1 nije bila dovoljna

Zanetti: Ovo je bio pravi Inter

A. Haznadarević

Momčad Intera je sinoć doslovno razbila Tottenham u uzvratu osmine finala Evropa lige rezultatom 4:1, međutim zbog poraza u prvom meču od 3:0, timu iz Milana ni taj visoki trijumf nije bio dovoljan, te se oprostio od evropske scene.

Odličnu predstavu svoje ekipe pohvalio je veliki kapiten Javier Zanetti, koji je itakao da je Inter sinoć pokazao svoje pravo lice:

 

"Bila je to velika utakmica, ali nažalost nije bila dovolja. Ostavili smo sve na terenu", smata Zanetti.

 

"Ovo je bio pravi Inter, prema kojem se trebamo ravnati u nastavku sezone. Ove godine je mnogo negativnosti, ali večeras smo vidjeli puno pozitivnih stvari. Cassano? Antonio, kada je spreman može odlučiti utakmice kao što je to bilo večeras. On je šampion."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"U narednih nekoliko dana ćemo pokušati napuniti baterije za predstojeći bitni meč protiv Sampdorije. Moramo uhvatiti konstantu, i nadam se da ćemo biti dobri i u nedjelju", zaključio je iskusni Argentinac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti