Zanetti zove Teveza i Sancheza u Inter

Zanetti zove Teveza i Sancheza u Inter

Kapiten Intera Javier Zanetti smatra da bi po Alexisa Sancheza bilo najbolje da dođe u Inter, a pohvalio je i Carlosa Teveza i Edena Hazarda, igrače koji su također na meti aktuelnog prvaka Evrope.

"Sanchez, Tevez i Hazard su odlični igrači. Tevez je uvijek igrao sjajno, Sanchez se dokazao u Italiji, dok Hazarda ne znam mnogo, ali njegova statistika kaže da se radi o dobrom igraču", kaže argentinski veteran. 

Za Sancheza su pored Intera zainteresovani Real Madrid, Milan te oba Manchestera, a na listi želja Reala je i Tevez, kao i Hazard. Očito će ovog ljeta Inter i Real voditi veliku borbu za ovu trojicu igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.