Zanimljiv raspored utakmica na TV-u, posebno zbog FK Željezničar

Sutra se nastavlja Premijer liga

Zanimljiv raspored utakmica na TV-u, posebno zbog FK Željezničar

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastalja se već sutra utakmicama 10. kola, a svi oni koji ne budu u radnim obavezama moći će da uživaju uz tri direktna TV prijenosa.

Susreti će biti raspoređeni u četiri termina, tako da će svako moći na miru pogledati od početka do kraja sve tri utakmice koje će biti na TV-u.

Prvi susret koji možemo pratiti je onaj iz Tuzle gdje se sastaju Sloboda i Zrinjski. Taj meč bit će prikazivan na Mojoj TV. Dva sata kasnije počinje susret sa Koševa u kojem se sastaju Sarajevo i Borac. Također, i ovaj meč ćete moći gledati na Mojoj TV.

Ono što je zanimljivo je to da ćemo sutra navečer ekipu Željezničara po prvi put nakon dugo vremena imati priliku gledati na državnoj televiziji. BHT će prenositi meč sa Grbavice u kojem se sastaju Željezničar i Zvijezda, a susret će svakako imati priliku pogledati svaki stanovnik naše države. Ovaj meč počinje od 20.00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oim pomenutih susreta koji će biti na TV-u, igraju se još tri meča i to: Radnik - Čelik, Velež - Tuzla City i Široki Brijeg - Mladost Doboj Kakanj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
Jao naslova hahahahahaha. **** vas Lutvo i zeljo
4 3
MelvaBina
Osobno pratim Premijer Ligu BiH iako nezivim u BiH i zaista je ova sezona zanimljiva, jer vidimo da se i Tuzla city ozbiljno ukljucila u borbu za titulu. Zalosna je jedna cinjenica da i ovdje ljudi iz BiH imaju svoje idole u inostranim klubovima sto je za mene zalosno. Kada im kazes da navijas za jedan od klubova iz BiH bude im cudno. Malo se radi na prenosima i na reklamiranju Premijer lige kao sto je to nekad bilo u bivsoj drzavi kada si na lizalima i bombonama mogao naci grbove Klubova: C. Zvezda, Dinamo, Partizan, Sloboda i td.. ili kao slicice za albume. U BiH je to do sada pokusala samo jedna firma koja pravi sokove tacnije Colu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije