Određena službena lica za utakmice 10. kola

Nastavlja se Premijer liga BiH

Određena službena lica za utakmice 10. kola

Sutrašnjim utakmicama 10. kola nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine. 

Na rasporedu je svih šest utakmica ovog kola, a program počinje od 16.00 sati susretima između Radnika i Čelika, Veleža i Tuzla Cityja te Slobode i Zrinjskog.

Određena su i službena lica za sve susrete, pa je tako poznato da će meč u Bijeljini suditi Meteo Musa, meč u Vrapčićima Adis Mulahasanović, a susret u Tuzli Dragan Petrović.

Od 18.00 sati na teren će izaći igrači Sarajeva i Borca, a susret će suditi Goran Paradžik. Samo sat vremena poslije meč počinju Široki Brijeg i Mladost Doboj Kakanj pod budnim okom suca Aleksandra Njegomirovića, a program zatvaraju Željezničar i Zvijezda 09 uz suđenje Frane Jelića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, nakon devet prvenstvenih kola, lider na tabeli je Tuzla City sa 20 osvojenih bodova, dok je drugoplasirani Željezničar sa 19, a iza su Sarajevo, Zrinjski, Radnik...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi