Zanimljiva informacija o Umtitiju koju sigurno niste znali

Ovo je baš rijetkost

Zanimljiva informacija o Umtitiju koju sigurno niste znali

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Samuel Umtiti jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Barcelone.

Ovaj fudbaler na Camp Nou stigao je iz Lyona, te je treće pojačanje katalonske ekipe ovog ljeta. Umtiti je odigrao sjajno na Evropskom prvenstvu u Francuskoj što je bio znak za Katalonce da krenu po njega.

Nakon što je jučer predstavljen na Camp Nou, Umtiti je na svojoj prvoj press konferenciju u Barceloni izjavio da su se ovim transferom ostvarili njegovi snovi. Poznato je da je Umtiti od malih nogu navijač ove ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, vijesti koju sigurno niste znali jeste da ovaj 22-godišnji igrač u svojoj dosadašnjoj karijeri nije imao nijednu jedinu povredu. Umtiti je za Lyon odigrao 133 utakmice, dok je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Fracuske. Zvuči zaista impresivno da nikada nije bio povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti