Zanimljiva ponuda za Zlatana Ibrahimovića
Foto: EPA

Novi član MLS-a želi iskusnog napadača u svojim redovima

Zanimljiva ponuda za Zlatana Ibrahimovića

Nova MLS franšiza Los Angeles FC se, prema pisanjima britanskih medija, sprema dostaviti bogatu ponudu Zlatanu Ibrahimoviću.

Los Angeles FC će ponuditi Ibrahimoviću pet miliona funti po sezoni, kako bi on postao njihova prva zvijezda. U američkom klubu su čak spremni švedskom napadaču, ukoliko potpiše ugovor, dopustiti da na pozajmici odigra prvu polovinu sljedeće sezone u Premier ligi.

U Los Angelesu su uvjereni da ni jedna druga ekipa ne može Ibrahimoviću ponuditi bolji ugovor, te da mu oni nude jedinstvenu priliku da u Manchester Unitedu odigra pola sezone prije nego što se zaputi ka Sjedinjenim Državama pred početak takmičenja u MLS ligi 2018. godine.

Ova franšiza u ekspanziji će započeti svoju prvu MLS sezonu u martu sljedeće godine, te su sada u potrazi za velikom zvijezdom koja bi predvodila njihovu ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Već smo govorili da želimo igrača svjetske klase. Igrača koji je strastven u namjeri da postane prva legenda našeg kluba. Takav igrač će vjerovatno biti odmah posuđen ekipi iz koje dođe, kako bi mogao igrati i u Evropi", izjavio je vlasnik kluba Tom Penn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi