Zanimljiva situacija iz Hrvatske: Raskinuo ugovor sa klubom kada je dobio posao

Filipović sretan zbog svega

Zanimljiva situacija iz Hrvatske: Raskinuo ugovor sa klubom kada je dobio posao

S. Mlaćo
Zanimljiva situacija dolazi iz Hrvatske. Naime, Zvonimir Filipović je odlučio da napusti redove člana 2. HNL zbog toga što je pronašao posao.

Ugovor je raskinut, a klub mu nije želio praviti probleme. Filipović ističe da je takav dogovor imao i ranije.

"Ljetos, kad sam se vraćao u Cibaliju, sa sportskim direktorom Krešimirom Tomićem sam se načelno dogovorio da će mi klub izići u susret ako nađem neki posao koji bi zadovoljio moje životne ambicije. To se sada i dogodilo, zaposlio sam se u Osijeku, u struci, kao medicinski tehničar i priča se rasplela ovako kako se rasplela. Stvarno veliko hvala predsjednici na razumijevanju moje životne situacije. Nisam mogao birati trenutak, ukazala se prilika koju nisam smio ni mogao propustiti. A ako se zaposlim, ne mogu biti na stipendijskom ugovoru s klubom. A i ne mogu odrađivati svakodnevne zahtjevne, gotovo profesionalne, drugoligaške obveze", rekao je Filipović za portal vinkulja.hr

Dea Lasić, predsjednica Cibalije, kazala je da je ovo posljednji ovakav slučaj, te da niko pod ugovor neće moći negdje da ide.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovaj 24-godišnjak u karijeri je nastupao i za Hajduk II, Osijek II, te Solin.

Cibalija je trenutno na 14. mjestu 2. HNL i proživljava teške dane.

Top Komentari

lalinjo
Pametna odluka u svakom slučaju,stalan posao i čak veća plaća nego u klubu,ovako će moći raditi i igrati npr. 3.ligu u kojoj će isto imati plaću
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi