Započeli pregovori Krupe i Aleksića

Iskusni defanzivac postaje slobodan nogometaš

Započeli pregovori Krupe i Aleksića

S. Mlaćo

Iako je sezona u Premijer ligi završena, nogometaši Krupe nisu na odmoru. Za njih je ostalo još finale Kupa RS, pa će tek onda moći da bar kratko ostave nogometne obaveze.

Krupa je već ostala bez Aleksandra Vukotića, sada već bivšeg kapitena koji je pristupio belgijskom Beverenu, a neizvjestan je i ostanak trenera Sloboda Starčevića.

Ugovor ističe i iskusnom defanzivcu Radosavu Aleksiću koji je ove sezone u Premijer ligi upisao 28 nastupa uz dva pogotka, te četiri nastupa u Kupu BiH.

"Još uvijek nisam riješio svoj status. Ugovor mi ističe, a u pregovorima sam sa čelnicima kluba oko produženja. Još uvijek se nismo dogovorili, a ne bih imao ništa protiv da ostanem ovdje, naravno ukoliko pronađemo zajednički jezik", kazao je Aleksić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Aleksić je u Krupu stigao iz NK Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi