Starčević na raskrsnici: Premijer liga BiH ili inostranstvo?

Potvrdio da postoje kontakti s klubovima iz Austrije

Starčević na raskrsnici: Premijer liga BiH ili inostranstvo?

Trener Krupe Slobodan Starčević nagovijestio je da bi zbog zasićenja mogao napustiti klupu premijerligaša iz okolice Banjaluke.

Starčević (46) je kormilo Krupe preuzeo još u januaru 2014. godine. Pod njegovim vodstvom klub je u međuvremenu ispisao najljepše stranice u svojoj historiji, a da sve to nije prošlo nezapaženo svjedoči i to što se za Starčevića, uz klubove iz Premijer lige BiH, interesuju i oni inostrani.

Potvrdio je Starčević u razgovoru za SportSport.ba da je već imao kontakte s određenim klubovima iz Austrije, ali je dodao s donošenjem odluke neće žuriti, te da se najprije želi odmoriti.

"Drago mi je što moj rad nije prošao nezapaženo. I ranije su se raspitivali neki klubovi, a sada je bilo i intenzivnijih razgovora sa klubovima iz Austrije, što mi naravno imponuje. Teško je u ovom momentu reći nešto više. Najprije se želim dobro odmoriti, a onda ću u dogovoru s porodicom odlučiti šta i kako dalje", kazao nam je Starčević.

Ne krije Starčević da mu je želja odlazak u inostranstvo.

"Inostranstvo bi bilo sigurno ostvarenje svih želja, ono će doći sad ili u nekom narednom periodu. Isto tako, postoje i opcije u Premijer ligi BiH koje su također poželjne i predstavljaju velike izazove", dodao je Starčević.

Starčević je, podsjetimo, pored Krupe u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio još Borac i Rudar Prijedor.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi