Zaragoza sigurna protiv Osasune

Peto kolo Primere

Zaragoza sigurna protiv Osasune

Zaragoza i Osasuna su odigrale danas prvi susret petog kola španske Primere. Domaći su bili uspješniji i slavili su sa 3:1.

Za vodstvo Zaragoze pogodio je Postiga već u četvrtoj minuti prvog poluvremna. Gosti su nakon tog pogotka uspjeli da izjednače, a strijelac u 29. minuti bio je Armenteros. Ipak, domaći na pauzu odlaze sa golom prednosti zahvaljujući autogolu Timora.

 

U drugom poluvremenu, Zaragoza je bila bolji protivnik, a pobjedu u ovom susretu su potvrdili golom Aponoa iz penala u 71. minuti.

 

Zaragoza je sada deseta na tabeli sa šest bodova u pet kola, a Osasuna je na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom u dosadašnjem toku prvenstva.

 

 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije