Zaraženi fudbaler opisao šta mu se dešava: Četvrti je dan, a moje tijelo je već prošlo kroz pakao

Sreća pa je u dobroj formi

Zaraženi fudbaler opisao šta mu se dešava: Četvrti je dan, a moje tijelo je već prošlo kroz pakao

Midhat Šljivak

Koronavirus je napravio pravi haos u svijetu fudbala, a mnogi fudbaleri su također zaraženi i prolaze kroz težak period.

Jedan od njih je nekadašnji fudbaler engleskih niželigaša Nathan Elder koji je opisao u kakvom je stanju tijelo dok se bori protiv koronavirusa

"Biću iskren prema svima. Moje tijelo je prošlo kroz pakao u protekla četiri dana, ali danas je najgore jer mi je temperatura 39.8 stepeni i uopšte nemam snage. Nisam čovjek koji paniči, ali ovo me je uplašilo", rekao je Elder.

Također, Elder je istakao kako je prava sreća da je u odličnoj formi jer je tek nedavno završio karijeru, ali ističe da je itekako zabrnitu zbog svega što mu se desilo.

On je trenutno pomoćnik u ekipi Hythe Towna, a ranije je igrao za veliki broj klubova među kojima su Wimbledon i Brentford.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi