12

Komentari (12)

user1601410500
Zrinjski je dobio odličnog mladog štopera! Bio je najbolje ocenjeni štoper sezone 2019 u Superligi Srbije,iako su ga banditi provukli kroz blato i bukvalno mu na početku upropastili karijeru,radi se o fenomenalnom štoperu,igra sa obe noge,u skoku dominantan,smiren,dobar pas...
user1022
Posto vidim da poznajes situaciju oko igraca. Sta mislis moze li ostat u Zrinjskom i poslje posudbe. Posto bi ga dobre partije u Zrinjskom mogle plasirat dalje u Europu, a da klub fino zaradi.
user1601410500
Koliko ja znam ako sve bude kako treba,ako se uklopi,plan je da nakon isteka pozajmice raskine ugovor koji ima sa belorusima još 1.5 godinu i nakon toga potpiše na 2 god za Zrinjski.Ima dosta jak ugovor u Belorusiji,tako da se traži rešenje. P.S verovatno će mnogi navijači pročitati negativno o njemu vezano za utakmicu Proleter Novi Sad-Radnički Niš...što je i normalno jer ne znate istinu.Momku je na poluvremenu te utkamice prećeno od strane čelnih ljudi Radničkog,da bi oni zaradili na kladionici, koji su inače u vrhu vlasti.To su idioti koji su dečku tada 19 godina bukvalno upropastili karijeru,jer je već sve bilo dogovoreno da pređe u Partizan.
Denchi
E moj Sadiku, glupane jedan
Ziz
Denchi
Pa jer ne igra vec drugu godinu...
Ekspert
Nažalost, nike Sadiku kapacitet za nas, od Bekića pravimo stopera, sada ovoga uzimamo.
Dino69
A za sta ce im kad mogu imati samo 4 stranca u prvih 11?
ZM1905
Pa i imamo ih toliko
Dino69
Pa ima 20 igraca a od tih 20,4 moze igrsti
user1601410500
Ja koliko vidim 5 mogu da igraju.Pogledajte sastav na poslednjoj prvenstvenoj utakmici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.