Zasmetali mu reflektori: Ospina s loptom ušao u gol

Primio gol iz kornera

Zasmetali mu reflektori: Ospina s loptom ušao u gol

O. Lekić

Arsenal je večeras na svom terenu poražen od Olympiakosa rezultatom 3:2.

Topnici su nakon dva odigrana kola posljednjeplasirani tim grupe F, a kako i ne bi bili kada se svi igrači ponašaju toliko indolentno da to graniči sa nenormalnim.

Najbolji primjer za to je golman David Ospina, kojem je pripisan autogol u 40. minuti. S pravom, jer je nakon kornera Olympiakosa s loptom ušao u gol...

Navijači londonskog kluba će se još dugo hvatati za glavu, a titule i bolji dani za Arsenal se ne naziru. Možda ovaj gol najbolje oslikava sve.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.