Zastava s ljiiljanima na tribinama na meču Engleske i Hrvatske

Prelijepa slika s Luzhnikija

Zastava s ljiiljanima na tribinama na meču Engleske i Hrvatske

E. Čaušević

Engleska i Hrvatska trenutno igraju utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva u Moskvi, a nakon regularnih 90 minuta rezultat je 1:1.

Englezi su na samom početku meča uspjeli da dođu do prednosti golom Trippiera iz slobodnjaka, no Hrvatska se vratila u drugom poluvremenu kada je Perišić poravnao na 1:1.

Atmosfera na Luzhnikiju je fantastična, a navijači obje selekcije maksimalno bodre svoje ekipe do pobjede i plasmana u finale.

No, ono što se našlo u centru pažnje bh. javnosti jeste da se na tribinama među navijačima Hrvatske nalaze i bh. ljubitelji fudbala, a tribine Luzhnikija krase ljiljani, odnosno zastava RBiH.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

stopkrkanima
Cemu se vi cudite i cemu se vi divite. Sta vi mislite da nas izvorni Hrvati mrze?
21 3
casimiro
Naravno!!!to su pravi hrvati,a ne sovinisti iz sirokog,citluka,viteza,kiseljaka,pa njih se stide ovi iz zagreba.neka slavi zagreb,split,rijeka...
18 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi