10

Komentari (10)

Jasko cologne
Ima Druže kako Da nema nadi na Google
Jasko cologne
On je upropasti Waldhof Mannheim prodao sve mlađe igrače a klub gurnuo u regional ligu mada su se prošle sezone domogli treće lige i onda je uzeo club iz svog mjesta a to je mogao uraditi isto sa Mannheimom ali kad je neko proklet upropastiš klub i onda uzmeš svoj seoski i dovedeš ga da igra u ligi prvaka
Samo_Realan
nema on veze d Manheimom
Jasko cologne
Vaš komentar...
user1583173382
Uradio je po svom srcu i zelji a ko je htjeo da dodje u Hoffenheim dosao ke sam nije on nikoga silom natjerao.
KoPo
Zato što su kompleksaši, eto što.
Salihović23
Nidje veze cojk izgradio klub iz niceg, i ovi ga kao mrze, umjesto da takve ljude podrže... Lele
Samo_Realan
Sejo ba jos si najbolji strijelac u historiji kluba
Salihović23
Hehe, zato ga gotivim još više. Kao cojk milione zaradio - nema firme koja ne koristi SAP... I ulaze u sport i los; a ovi neki klosari kao bore se za pravdu u državi, i kao dobrice...a da li je u njihov klub uložio.. ;)
Samo_Realan
Tako je brate znaju da Hoffenheim ima šampionski potencijal, kao i Leipzig
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.